انواع دیوارپوش در منزل یا محل کار

ساخت وبلاگ

برای جلوه بخشیدن به دیوارهای منزل و یا محل کار می توان از انواع دیوارپوش استفاده نمود. امروزه استفاده از انواع دیوارپوش در بین افراد با سلیقه های خاص بسیار رایج شده است. انواع دیوارپوش در رنگ ها و طرح های مختلفی در بازار وجود دارد.

دیوار پوش ها دارای انواع مختلفی هستند: دیوار پوش سه بعدی، دیوار پوش کامپوزیت، دیوارپوش چوبی، دیوار پوش سلولزی و دیوار پوش PVC که قیمت هر دیوار پوش با توجه به جنس و وسعت آن متفاوت می باشد.

ديوار پوش چوبي 

چوب به خاطر طرح و نقش و رنگ خاص خود آرامش و امنيت خاصی به فضا می دهد. استفاده از چوب در فضای داخلی جلوه ای ویژه و خاص به فضا می بخشد و حس آرامش را به وجود می آورد. افرادی که علاقه مند به استفاده از المانهای طبیعی در دکوراسیون داخلی هستند از دیوار پوش های چوبی به خوبی استقبال می کنند.

اما متاسفانه چوب از نظر قیمتی بسیار گران است. امروزه به خاطر گران بودن و محافظت از محيط زيست از چوبهای مصنوعی استفاده می شود.

ديوارپوش  سنگي 

از ديوارپوش هاي پر مصرف در صنعت ساختمان است. این نوع دیوارپوش به دلیل وجود تنوع در طرح، رنگ و نوع بافت به فراوانی مورد استفاده قرار می گيرد. دیوارپوش سنگی بیشتر در دکوراسیون هایی مورد استفاده قرار می گیرد که از سبکی مدرن یا مینیمالیستی بهره می برند زیرا اکثر که در قسمت دیوار خانه نصب می شوند رنگی تیره دارند و رنگ تیره سنگ بهترین ترکیب و کنتراست را با ایجاد می کند.

 این دیوار پوش ها غالبا برای تزیین نقاط کانونی فضای دکوراسیون مثل بخش دیوار پشت تلویزیون، شومینه و یا بخشی از دیوار نشیمن استفاده می شوند و جلوه ی متفاوتی به فضا میبخشند.

دیوارپوش pvc

پلی وینیل کلراید با نام اختصاری  پی وی سی (pvc) ، نوعی است که کاربرد زیادی در فناوری های نوین ساختمانی دارد. این ماده جایگزین مناسبی برای مصالح ساختمانی قدیمی می باشد که در سال های اخیر به دلیل اجرای سیستم سبک سازی، جلوگیری از اتلاف انرژی و اهمیت زیبایی در دکوراسیون داخلی ساختمان به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

 علاوه بر مزیت زیبایی و مدرن سازی فضای داخلی، تاثیر زیادی بر کاهش وزن ساختمان و همچنین افزایش استحکام آن دارد. این دیوارپوش ها به دلیل عمر بالا، بسیاری از هزینه های اضافی از قبیل ترمیم، بازسازی و رنگ آمیزی ساختمان را کاهش می دهند. از سوی دیگر به دلیل جلوگیری از هدر رفتن حرارت و برودت ساختمان، به عنوان یک عایق مقاوم ساختمانی عمل می کنند.

ديوارپوش سلولزي

دیوارپوش سلولزی از الياف مصنوعی سلولز، رزين های ساختمانی و پيگمنت های مقاوم تشکیل شده است. نصب آن بسیار سریع می باشد و دارای ویژگی نفوذ ناپذیری در مقابل حرارت و صدا است.

مزایای پوشش های سلولزی :
-طول عمر بالا 
-پوشاننده ترکها و عیوب زیر کار
-کاهش قابل توجه مصرف انرژی 
- قابلیت ترمیم
-نداشتن بو ومواد فرار حین و بعد از اجرا

-عایق صوت 
-خاصییت آنتی استاتیک (گرد وغبار را به خود جذب نمی کند)

دیوارپوش سه بعدی

از این دیوارپوش های تزئینی و سه بعدی برای دیوار نشیمن، دیوار رستوران و یا فضاهای دیگر به صورت دکوراتیو استفاده می شود که تفاوت خاصی با دیوارهای دیگر فضا دارد و در دکوراسیون داخلی بسیار موثر است.

مزایای این نوع دیوار پوش های تزئینی عبارت است از :

-قابلیت شست و شو

-ضد رطوبت

- ( آکوستیک )

-امکان رنگ آمیزی و پتینه کاری روی دیوارپوش سه بعدی

-سرعت در

-سادگی در طرح ها و رنگ آمیزی

-امکان تغییر آسان در چینش پنل های دیوارپوش سه بعدی

-وزن سبک و آسانی حمل و نقل

-دارای فضا برای عبور سیم کشی و تاسیسات در پشت دیوارپوش سه بعدی

منبع: http://azaran-decor.com


برچسب‌ها: دکوراسیون داخلی , دیوار پوش , معماری , مدرن سازی فضای داخلی , صنعت ساختمان بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک...
ما را در سایت بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک دنبال می کنید

برچسب : دیوارپوش, نویسنده : tileworld بازدید : 87 تاريخ : پنجشنبه 25 آبان 1396 ساعت: 12:13