نمای سرامیک و سنگ در ساختمان ها

ساخت وبلاگ

در گذشته برای نصب نماهای ساختمان صرفاً از از روشهای ملاتی متشکل از سیمان و ماسه و آب استفاده می شد. اما امروزه برای ایمن تر کردن نما, کاهش زمان اجرا، کیفیت بالاتر و سبک بودن بار مرده، روش های نصب خشک تا حدی جایگزین روش سنتی دوغابی شدند.

سرامیک خشک پرسلانی

نمای سرامیک خشک پرسلانی، جزء به روز ترین نماهای ساختمانی دنیاست که به روش نصب خشک اجرا می گردد و برای کاربری های مختلف تجاری، اداری و مسکونی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. سرامیک خشک پرسلانی تولید شده مخصوص نما به دو شکل کلی در بازار صنعت ساختمان کشور عرضه می گردد که شامل سرامیک مجوف پرسلانی و سرامیک توپر پرسلانی که اصطلاحاً به آن سرامیک فول بادی نیز گفته می شود.

ویژگی های سرامیک پرسلانی خشک مجوف

  1. این نوع سرامیک خشک پرسلانی با داشتن سوراخ هایی در ضخامت خود مزیت های عایق بندی بیشتری دارند. چرا که هوای موجود در حفره های خالی از نفوذ هوای سرد یا گرم از طریق بدنه سرامیک جلوگیری می نمایند و نقش عایق را در ضخامت سرامیک بازی می کنند.
  2. به دلیل سوراخ های موجود در بدنه سرامیک، درصد قابل توجهی از حجم سرامیک خشک پرسلانی شامل هوا خواهد بود که این موضوع باعث کاهش وزن بخش پوشش نمای خشک می گردد.
  3. این نوع سرامیک با تعبیه حالت کام و زبانه در دو وجه بالا و پایین آن، مسائل مربوط به آب بندی درز افقی نمای سرامیک خشک پرسلانی را به طور 100 درصد حل می کنند به طوری که هوا پشت آنها می رود ولی آب و رطوبت به هیچ وجه به پشت آنها نفوذ نمی کند.
  4. این نوع سرامیک خشک پرسلانی دارای قطعات مخصوص برای کنج ها، کف پنجره ها و فلاشینگ های ساختمان است که به نمای تمام شده در عین ظرافت، قابلیت رگلاژ و آب بندی را می دهد.

ویژگی سرامیک خشک پرسلانی تو پر – یک سانتی متری – فول بادی

  1. یکی از خاصیت های مهم این سرامیک جذب کم آب می باشد.
  2. ابعاد استاندارد تولید شده برای این نوع سرامیک خشک پرسلانی 120*60 می باشد و قابلیت برش به اندازه های مورد نظر طرح را دارد.
  3. اجرای آن، هم به صورت VISIBLE و هم به صورت INVISIBLE امکان پذیر است.
  4. پرسلان ها دوام و مقاومت بالایی دارند که باعث می شود پس از گذشت چندین سال از عمر نمای ساختمان همچنان پوششی جذاب و زیبا به نظر بیایند.
  5. قیمت تمام شده این محصول نسبت به سرامیک خشک پرسلانی مجوف کمتر می باشد.

روش نصب سرامیک خشک پرسلانی مجوف

در این روش سرامیک خشک پرسلانی مجوف با کلیپس مخصوص بر روی پروفیل های آلومینیومی عمودی قرار می گیرند و پروفیل های آلومینیومی نیز به زیر سازی آهنی متصل می شوند.

سیستم های اجرای نمای سرامیک خشک پرسلانی توپر – یک سانتی متری-فول بادی

  1. روش نمایان (VISIBLE)

    در این روش تایل های سرامیک خشک پرسلانی بوسیله کلیپس، بر روی ریل های آلومینیومی زیرسازی در فواصل مشخص شده متصل می گردند. رنگ کلیپس ها با رنگ سرامیک انتخابی بوسیله رنگ پلی استر با روش الکتروستاتیکی یکسان می گردد و در محل اتصال سرامیک به ریل نیز ، لاستیک های EPDM با کیفیت بالا جهت جلوگیری از لغزش سرامیک ها قرار می گیرند.

  2. سیستم شیاری (INVISIBL)

    در این روش ابتدا بر قسمت پشت سرامیک ها توسط دستگاه اتوماتیک شیارزن، شیارهایی در دو جهت معکوس تعبیه می شود سپس کلیپس ها به وسیله برجستگی هایی که دارند توسط چسب مخصوص داخل این شیارها کاملا محکم می شوند و سرامیک ها از طریق کلیپس بر روی ریل مستقر شده و به وسیله پیچی که بر روی کلمپ تعبیه شده است در محل خود رگلاژ می شوند.

مزایای نمای خشک

  1.  سرعت اجرای بالا

    در سیستم نمای خشک امکان اجرای نما در چندین قسمت مختلف توسط اکیپ های مجزا به طور همزمان ممکن است. از طرف دیگر نماهای خشک در هر شرایط جوی قابلیت اجرا دارند و از این نظر محدودیت زمانی برای پروژه به دلیل شرایط جوی وجود ندارد. علاوه بر همه اینها، اجرای نمای خشک را می توان با فاصله زمانی اندکی از اتمام اسکلت سازی ساختمان شروع کرد.

  2. کیفیت بالا

    هماهنگی رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی،کاهش خطای انسانی به دلیل تولید صنعتی مصالح مصرفی، کاهش پرت مصالح به دلیل محاسبه دقیق سیستم زیرسازی و طراحی دقیق ابعاد و پلاک ها، و درآخر قابلیت تنظیم و رگلاژ سازه و تک تک مصالح پوششی در جهت رفع خطاها (در حد میلیمتر) در حین اجرا ، به بالا رفتن کیفیت کار در نماسازی خشک کمک می کند.

  3. کاهش هزینه

    در نماسازی خشک، از یک سو به علت کاهش وزن و حجم اسکلت نسبت به نمای اجرا شده به روش دوغابی، هزینه های تمام شده کاهش یافته و از سوی دیگر به دلیل نصب آن به روش صنعتی، هر کدام از اجزای نما اعم از فلزات زیرسازی و خود متریال پوششی، در صورت آسیب دیدگی به طور مستقل و جداگانه قابلیت تعویض دارند و نیاز به تخریب واصلاح تمامی نما نیست وهزینه های ترمیم به طور چشمگیری پایین خواهد آمد. ضمن اینکه در روش خشک نماسازی، امکان بازیافت مصالح پس از گذشت عمر مفید نما وجود دارد و اسکوپ های نصب و زیرسازی فلزی نیز قابل بازیافت و استفاده مجدد خواهند بود.

  4. مقاومت در برابر زلزله منطبق با آیین نامه های زلزله

    از یک سو به دلیل کاهش وزن ساختمان دراین نماسازی خشک و از سوی دیگر به دلیل نوع طراحی زیرسازی در هنگام وقوع زلزله، جابجایی بخشهای مختلف نما به طور جداگانه با تغییر مکان جانبی سازه صورت می گیرد. در نتیجه کاهش ریسک ترک خوردن، جدا شدن و سقوط مصالح در مواقع زلزله و کاهش تلفات جانی و مالی را خواهیم داشت.

  5. عایق حرارتی و صوتی

    در سیستم نمای خشک، عبور جریان هوای طبیعی در فضای بین نمای خارجی وجداره سازه، مقاومت آن را در برابر تبادل حرارتی بالا می برد و از سوی دیگر امکان استفاده از عایقهای صوتی و حرارتی در جداره خارجی سازه، این نما را تبدیل به یک عایق حرارتی و صوتی مناسبی برای ساختمان می کند.

منبع: http://www.alcasco.ir


برچسب‌ها: نمای ساختمان , سرامیک , سنگ , نصب , سرامیک پرسلانی بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک...
ما را در سایت بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک دنبال می کنید

برچسب : ساختمان, نویسنده : tileworld بازدید : 78 تاريخ : جمعه 21 مهر 1396 ساعت: 13:54