ویژگی ها و انواع کفپوش های بامبویی

ساخت وبلاگ

گیاه یکی از گیاهانی است که رشد بسیار خوبی دارد. این گیاه استحکام و سختی زیادی دارد اما در عین حال شکل دادن به این ماده بسیار آسان است و به راحتی می توان آن را به تایل ها و هایی برای پوشاندن کف تبدیل کرد.  جزو کفپوش های چوبی بسیار بادوام محسوب می شوند.

بسیاری از مالکین ساختمان‌های مسکونی و تجاری، گرما و جذابیت چوب را ترجیح می‌دهند اما بامبو در حال تلاش است تا این جایگاه را به خود اختصاص دهد. بامبو یک منبع بی پایان است و با رشد روزانه یک متر، سریعتر از هر گیاه دیگری رشد می کند. در هر سال ساقه های 4-5 ساله چیده می شوند و جا برای بامبوهای جوانتر باز می شود. از آنجا که محصولات بامبو و ضد حساسیت هستند، محصولاتی سالم به شمار می روند.

کفپوش های چوبی بامبو عموما در رنگ های روشن و قهوه ای، یعنی همان رنگ طبیعی خود چوب تولید می شود اما رنگ های تیره تر نیز با استفاده از تکنولوژی جدید به بازار راه یافته اند. این رنگ تیره در مواردی به سادگی روی سطح کفپوش زده می شود و در موارد با کیفیت تر، تحت پروسه ای به نام کربنی کردن رنگ آن تغییر پیدا می کند. کفپوش های چوبی بامبو در دو نوع طبیعی و مهندسی شده تولید می شوند. خود نوع طبیعی نیز بر اساس نوع بافت چوب به دو دسته عمودی، افقی و رشته ای تقسیم می شود.

تقسیم بندی انواع کفپوش های بامبو

1.کفپوش بامبو صلب با رگه های عمودی: این نوع کفپوش ها می توانند تاکید بیشتری روی طول داشته باشند. این نوع کفپوش ها معمولا به وسیله چسب های نازک به کف سازه متصل می شوند. این کفپوش ها معمولا شکل طبیعی بامبو را بهتر نشان می دهند.

2.کفپوش بامبو صلب با رگه های افقی: کفپوش بامبو با رگه های افقی بسیار جالب و جذاب هستند و برای اتاق ها و فضاهای کوچک بسیار مناسب هستند. این نوع کفپوش ها اگر به رنگ روشن انتخاب شوند می توانند بافت زیبایی را در  خانه به وجود آورند.

3.کفپوش بامبو صلب با بافت درشت: این مدل از تکه های خرد شده چوب بامبو که به وسیله نوعی چسب مخصوص، فشار و حرارت به یکدیگر جوش خورده اند، تشکیل شده است و بافت سطح آن ها بسیار جالب و جذاب است و دو رنگ دارند.

4.کفپوش های بامبو مهندسی شده: این نوع کفپوش های بامبو با دیگر انواع کفپوش های بامبو کمی متفاوت هستند، چرا که کمی دچار تغییرات مهندسی شده اند. معمولا کفپوش های بامبو دارای یک لایه هستند ولی این کفپوش ها دارای چندین لایه می باشند. این نوع کفپوش ها دارای مقاومت بیشتری در برابر رطوبت هستند و معایب چوب های بامبو تا حد زیادی برطرف شده است. این در برابر باد کردگی، پیچ خوردگی و کپک زدگی کاملا مقاوم بوده و همچنین از قیمت پایین تری نسبت به مدل های کاملا طبیعی برخوردار هستند.

مزایای کفپوش بامبو

  • با دوام
  • پوشانندگی بسیار شیک
  • تنوع در سبک و رنگ
  • هماهنگی با محیط
  • تهیه شده از مواد طبیعی
  • نگهداری آسان
  • قابلیت جلاکاری
  • قیمت مناسب

معایب کفپوش بامبو

  • مستعد خراشیدگی
  • مقاوت نه چندان زیاد در برابر آب
  • حساسیت به رطوبت
  • انتشار مواد سمی از نوعی از بامبوها و یا چسب های به کار رفته برای نصب آن ها

چوب های دیگر هم مانند بامبو ایمنی و دوام بالایی دارند اما هزینه تمام شده استفاده از آن ها در کف منزل بسیار بیشتر از چوب بامبو تمام می شود به عبارت دیگر قیمت کفپوش های بامبویی از دیگر ، ارزان تر است. هم چوب و هم بامبو، اگر در معرض رطوبت قرار بگیرند؛ آسیب می‌بینند.  متخصصان توصیه می‌کنند که برای کفپوش کردن سرویس بهداشتی، آشپزخانه و نقاط خیس از هر دو این مواد، چشم‌پوشی شود. البته بامبو بخاطر رطوبت طبیعی خود، در برابر رطوبت متوسط مقاوم است.

منبع: http://masahat.ir


برچسب‌ها: کفپوش های چوبی , دکوراسیون داخلی خانه , کفپوش های سازگار با محیط زیست , مصالح ساختمانی , نصب و نگهداری بامبو بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک...
ما را در سایت بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tileworld بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 7 دی 1396 ساعت: 9:04