استفاده از عایق نانو به جای ایزوگام در ساختمان ها

ساخت وبلاگ

نانو عایق از مواد سرامیکی و پلیمری در ابعاد نانومتری است که توانایی بازتابش بازه گسترده ای از امواج حرارتی را دارد. این کامپوزیت به صورت پیشرفته ای با سه مکانیسم باز تابش، نشر حرارتی و هدایت حرارتی مانع از انتقال حرارت به سطوح زیرین می شود.

از جمله مزایای نانو عایق عبارت است از عایق حرارتی، ، عایق رطوبتی، ضد خوردگی، ضد تشعشع، استفاده سهل و آسان، تعمیر ساده، طول عمر 20ساله، ضد اسید.

کاربردهای نانو عایق

نانو عایق کاربرد گسترده ای در و صنایع دارد از جمله بیرون و داخل خانه، روی نماهای ساختمانهای بلند مرتبه جهت ، عایق کاری لوله های سرد و گرم در موتورخانه ها، مخازن نفت و گاز، دودکش های حرارتی، کانکس های فلزی، کانتینرها، واگن های قطار، سقف اتوبوس ها، سقف کارخانه ها و...

این ضد آب به صورت بی رنگ عرضه می شوند و قابلیت رنگی شدن دارند. این محصولات قابل اجرا در کلیه سطوح مانند ایزوگام، سیمان، آسفالت، موزائیک، سقف های فلزی، غیرفلزی و غیره هستند. به دلیل داشتن خاصیت الاستومری باعث می شود تا محصول با چسبندگی بالا خود را در سطح نگه دارد و از باز شدن ترک ها جلوگیری نماید.

تفاوت های نانوعایق با ایزوگام

در صورت استفاده از عایق نانو پلیمر ترکیبی، بر خلاف ایزوگام، نه تنها سطح بر اثر تابش آفتاب گرم نمی شود، بلکه در صورت استفاده از نانو عایق رطوبتی در حدود ۹۰% بازتابش نور و تا ۴۵% صرفه جویی در مصرف انرژی صورت می گیرد. امکان اجرای مستقیم روی لایه نانو پلیمر، رنگ آمیزی آن و یا افزودن مادر رنگ پایه آب به خود لایه و ایجاد لایه رنگی، وجود دارد.

عایق نانو پلیمر و ایزوگام سنتی تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند. از این رو با توجه به یکسان بودن قیمت تمام شده ی این دو (با توجه به سادگی اجرای لایه نانو پلیمر، در صورت اجرای لایه توسط خود شخص، هزینه تمام شده لایه نانو پلیمر نصف هزینه تمام شده ایزوگام خواهد بود)، به برخی از این تفاوت ها اشاره می شود:

1)اجرای عایق نانو پلیمر بسیار سریع تر از است (اجرای عایق نانو پلیمر ترکیبی به صورت دوغابی می باشد).
2)در صورت استفاده از عایق نانو پلیمر ترکیبی، بر خلاف ایزوگام، نه تنها سطح بر اثر تابش آفتاب گرم نمی شود، بلکه در صورت استفاده از عایق نانو پلیمر در حدود 90% بازتابش نور و تا 45% صرفه جویی در مصرف انرژی محقق خواهد شد.
3)در صورت استفاده از عایق نانو پلیمر ترکیبی اجرای مستقیم کاشی و سرامیک روی لایه نانو پلیمر، رنگ آمیزی آن و یا افزودن مادر رنگ پایه آب به خود لایه و ایجاد لایه رنگی، میسر می باشد.
4)اجرای عایق نانو پلیمر ترکیبی نیاز به هیچ گونه مهارت و تجهیزات خاص نداشته و توسط تمامی افراد امکان پذیر است.
5)عایق نانو پلیمر ترکیبی هیچ گاه از سطح جدا نشده و بر خلاف ایزوگام باد نخواهد کرد.
6)امکان ترمیم موضعی لایه آب بند در صورت استفاده از عایق نانو پلیمر ترکیبی محقق می شود.
7)عایق نانو پلیمر ترکیبی تا 55% کشسان بوده و در صورت ترک خوردن سطح، کش آمده و سطح ترک را باز نخواهد کرد.
8)لایه عایق نانو پلیمر ترکیبی ظاهر بسیار مناسب تری در مقایسه با ایزوگام دارد.
9)لایه نانو پلیمر ترکیبی علاوه بر آب بند کردن سطح، از رویش قارچ و کپک و پیدایش شوره جلوگیری می کند.
10)ضخامت و وزن لایه نانو پلیمر ترکیبی بسیار کمتر از ایزوگام است.
11)حداقل عمر مفید لایه نانو پلیمر ترکیبی 30 سال است.
12)بر خلاف ایزوگام، نانو پلیمر ترکیبی غیر قابل اشتعال می باشد.

منبع: http://www.energyenergy.ir


برچسب‌ها: عایق پلیمری , کاهش مصرف انرژی در ساختمان , تفاوت عایق نانو و ایزوگام , عایق حرارتی و رطوبتی , استفاده از فناوری نانو در ساختمان بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک...
ما را در سایت بال کلی در صنعت کاشی و سرامیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tileworld بازدید : 78 تاريخ : شنبه 2 دی 1396 ساعت: 7:48